Strålsnäs Frakt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Strålsnäs Frakt Aktiebolag är en verksamhet som finns i Boxholm. I Strålsnäs Frakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wiktorsson, Hans Krister som är född 1955 och har titeln VD, Wiktorsson, Hans Krister som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, David Villiam som är född 1923 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Strålsnäs Frakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Strålsnäs Frakt Aktiebolag på telefon 0142-57046.

Bolaget skall bedriva lastbilstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Strålsnäs Frakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Strålsnäs Frakt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Strålsnäs Frakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Strålsnäs Frakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Strålsnäs Frakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Strålsnäs Frakt Aktiebolag har 556251-3134 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.