Bo Ström Fastighets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bo Ström Fastighets Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Bo Ström Fastighets Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1986-10-08 så skapades Bo Ström Fastighets Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Bo Ström Fastighets Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bo Ström Fastighets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556284-8829 är organisationsnummret för företaget som finns i Boxholm.

Just nu är Bo Ström Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bo Ström Fastighets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-52125 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bo Ström Fastighets Aktiebolag är Ström, Oskar Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Monica Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .