Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556290-2485 är organisationsnummer för bolaget Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag finns i.

Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-12-19 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lyytinen, Monica Astrid Marie -Lyytinen, Pauli Antero

Vill ni komma i kontakt med Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-50940 eller genom brev på följande adress:
Sättertorpsv., 590 11, Boxholm

Bolaget skall bedriva konsultationer och utbildning inom snickeritjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Träteknik Pauli Lyytinen Aktiebolag och det är Lyytinen, Pauli Antero som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyytinen, Monica Astrid Marie som är född 1956 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,