Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag är en verksamhet som finns i Boxholm. I Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tudén, Bo Krister Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tudén, Anita Solvig Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag på telefon 0142-50849.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bo Thudéens Byggtjänst Aktiebolag har 556302-7944 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.