Båtgaraget i Boxholm AB

Östergötlands län

Information

Båtgaraget i Boxholm AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Båtgaraget i Boxholm AB finns. I Boxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Båtgaraget i Boxholm AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Båtgaraget i Boxholm AB har haft sedan 1994-01-01. Båtgaraget i Boxholm AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Båtgaraget i Boxholm AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg., 590 12, Boxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9751012.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Båtgaraget i Boxholm AB Privat, ej börsnoterat.

Båtgaraget i Boxholm AB har idag 556304-6522 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Båtgaraget i Boxholm AB

Bolaget skall bedriva försäljning, service och reparationer av båtar, handel med maskiner och verktyg för trä- och stålbearbetning, uthyrning av verktyg för träarbetningsmaskiner samt utföra stålkonstruktioner och maskinreparationer och vidare fastighetsförvaltning.

I Båtgaraget i Boxholm AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagg, Per Jonny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lisbeth Iréne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .