Boxholms Skogstransporter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Boxholms Skogstransporter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Boxholms Skogstransporter Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Boxholms Skogstransporter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Boxholms Skogstransporter Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-10-06. Men sedan 1988-01-01 så har Boxholms Skogstransporter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ringv. 55, 590 13, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Boxholms Skogstransporter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-51726.

Boxholm arbetar för att verksamheter som Boxholms Skogstransporter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Boxholms Skogstransporter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Boxholms Skogstransporter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Boxholms Skogstransporter Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Berndt Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolling Eriksson, Lena Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Niklasson, Clas Håkan Berth som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Boxholms Skogstransporter Aktiebolag är 556307-8434.