EGUS Transporter AB

Östergötlands län

Information

EGUS Transporter AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där EGUS Transporter AB finns. I Boxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EGUS Transporter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EGUS Transporter AB har haft sedan 1994-01-01. EGUS Transporter AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EGUS Transporter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrgårdsg. 5, 595 41, Mjölby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0142-16440.

Boxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EGUS Transporter AB Privat, ej börsnoterat.

EGUS Transporter AB har idag 556312-9096 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EGUS Transporter AB

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå och transporter inom begravningsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I EGUS Transporter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellberg Gustafsson, Erika Maria D som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .