Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556320-8346 är organisationsnummer för verksamheten Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag finns i.

Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-03-07 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-52024 eller genom brev på följande adress:
Tjäderv. 5, 590 11, Boxholm

Bolaget skall utföra reparation av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sundéns Svets & Maskin Aktiebolag och det är Sundén, Lars Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundén, Mona Gunbritt Charlotte som är född 1947 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,