Martin Fribergs Transport AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Martin Fribergs Transport AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Martin Fribergs Transport AB är ett av dem. Statusen för Martin Fribergs Transport AB är att Bolaget är aktivt.

Martin Fribergs Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-04-11. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Martin Fribergs Transport AB ska trivas.

Martin Fribergs Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Martin Fribergs Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Martin Fribergs Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Martin Fribergs Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-51675.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Martin Fribergs Transport AB är Friberg, Carl Martin som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Friberg, Hanna Kristina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Martin Fribergs Transport AB har 556323-2312 som sitt organisationsnummer.