Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556345-3108 är organisationsnummer för företaget Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag finns i.

Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-12-16 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Holm, Lars Göran -Nordström, Lars -Rodert, Per Iwar -Torstensson, Bertil Ingemar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-369500 eller genom brev på följande adress:
Sågverksområdet, 590 12, Boxholm

Bolaget skall bedriva sågverks- och trävarurörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörvik Timber Boxholm Aktiebolag och det är Carlsson, Kjell Albert Göran som är född 1958 och har titeln Extern VD, Eriksson, Bernt Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Holm, Lars Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Lars som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodert, Per Iwar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Bertil Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotÅnbring, Karl-Magnus Hilding som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Olofsson, Thomas Berndt Magnus som är född 1959 och har titeln Revisor, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln RevisorLöf, Per Olof Rickard som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor