Sånarth Boxholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, köp, reparation och försäljning av emballage, insamling, mellanlagring och sluttransport av begagnade blybatterier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sånarth Boxholm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Sånarth Boxholm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1989-02-16 så skapades Sånarth Boxholm Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sånarth Boxholm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sånarth Boxholm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556350-8422 är organisationsnummret för bolaget som finns i Boxholm.

Just nu är Sånarth Boxholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Sånarth Boxholm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-52331 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sånarth Boxholm Aktiebolag är Sånart, Bengt Göran Albert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Erna Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .