Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-03. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag ska trivas.

Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva taxirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-51939.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag är Norrbin, Örjan Valdemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrbin, Siv Birgitta Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Örjan Norrbin Taxi Aktiebolag har 556355-2198 som sitt organisationsnummer.