Boxholm Produktion AB

Östergötlands län

Information

Boxholm Produktion AB är ett företag som finns i Boxholm. I Boxholm Produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malzoff, Hans Krister som är född 1951 och har titeln VD, Malzoff, Hans Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sölve Ragnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nivum, Erik Benny som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jan Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Jan Magnusson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Boxholm Produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Boxholm Produktion AB på telefon 0142-52190.

Bolaget skall bedriva mekanisk och träteknisk tillverkning samt tillverkning av trärör och pelarformar ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Boxholm Produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Boxholm Produktion AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Boxholm Produktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Boxholm Produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Boxholm Produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Malzoff, Hans Krister Firman tecknas i förening av -Karlsson, Sölve Ragnar -Nivum, Erik Benny

Boxholm Produktion AB har 556363-1356 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.