Sten Drakenberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsekonomi samt köp, försäljning, uthyrning och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sten Drakenberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Sten Drakenberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1989-09-20 så skapades Sten Drakenberg Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556370-8634 är organisationsnummret för bolaget som finns i Boxholm.

Just nu är Sten Drakenberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Sten Drakenberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sten Drakenberg Aktiebolag är Drakenberg, Sten Erik som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Drakenberg, Pim Ingrid Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .