Åsbo Allservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Åsbo Allservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Åsbo Allservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åsbo Allservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Åsbo Allservice Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-03-06. Men sedan 1990-01-01 så har Åsbo Allservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dörhult Solhaga, 595 92, Mjölby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åsbo Allservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-51948.

Boxholm arbetar för att bolag som Åsbo Allservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åsbo Allservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva personaluthyrning inom verkstad, bygg, anläggning och skog samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åsbo Allservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åsbo Allservice Aktiebolag och det är följande personer, Ahl, Mats Axel Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahl, Gudrun Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åsbo Allservice Aktiebolag är 556388-0607.