Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556398-9564 är organisationsnummer för företaget Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag finns i.

Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-14 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2386195 eller genom brev på följande adress:
Bergliden 11, 590 11, Boxholm

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicklas Starks Åkeri Aktiebolag och det är Stark, Helge Nicklas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Stark, Helge Ragnar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,