Ekfarm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk, entreprenad inom lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekfarm Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Ekfarm Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1990-08-16 så skapades Ekfarm Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ekfarm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ekfarm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556403-2661 är organisationsnummret för företaget som finns i Boxholm.

Just nu är Ekfarm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ekfarm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-57324 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekfarm Aktiebolag är Sildeborn, Jan Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sildeborn, Barbro Annika Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.