Jan-Axel:s Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Jan-Axel:s Rör Aktiebolag är en verksamhet som finns i Boxholm. I Jan-Axel:s Rör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Duvensjö, Jan Axel Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Duvensjö, Jeanette Viola Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan-Axel:s Rör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jan-Axel:s Rör Aktiebolag på telefon 070-3927819.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva värme- och sanitetsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan-Axel:s Rör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jan-Axel:s Rör Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jan-Axel:s Rör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jan-Axel:s Rör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan-Axel:s Rör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Jan-Axel:s Rör Aktiebolag har 556403-8015 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.