U Ax Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för U Ax Åkeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är U Ax Åkeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1990-09-20 så skapades U Ax Åkeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel U Ax Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 2003-03-20.

U Ax Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-03-20

556406-4722 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Boxholm.

Just nu är U Ax Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med U Ax Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3325126 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom U Ax Åkeri Aktiebolag är Ax, Ulf Allan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ax, Gurli Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .