Hageby Elservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hageby Elservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Hageby Elservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hageby Elservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hageby Elservice Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-09-21. Men sedan 1990-01-01 så har Hageby Elservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hageby, 590 15, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hageby Elservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3201496.

Boxholm arbetar för att bolag som Hageby Elservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hageby Elservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall utföra elinstallationer samt bedriva jordbruksrörelse och upplåtelse av anläggningar för ridverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hageby Elservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hageby Elservice Aktiebolag och det är följande personer, Gustafsson, Sven Tore Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Åsa Katarina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hageby Elservice Aktiebolag är 556406-6032.