J o P Andersson Öringe Aktiebolag

Östergötlands län

Information

J o P Andersson Öringe Aktiebolag är ett av många företag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som J o P Andersson Öringe Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

J o P Andersson Öringe Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

J o P Andersson Öringe Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-11-28. Men sedan 1998-01-01 så har J o P Andersson Öringe Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Öringe , 590 15, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J o P Andersson Öringe Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-57301.

Boxholm arbetar för att företag som J o P Andersson Öringe Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J o P Andersson Öringe Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva körning med skogsmaskiner på entreprenad, kapitalförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J o P Andersson Öringe Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Jan Ragnar -Andersson, Peter Ragnar -Tränk, Lena Margaretha.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J o P Andersson Öringe Aktiebolag och det är följande personer, Tränk, Lena Margaretha som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Jan Ragnar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Peter Ragnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J o P Andersson Öringe Aktiebolag är 556413-0093.