Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556413-2529 är organisationsnummer för företaget Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag finns i.

Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-12-04 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-57261 eller genom brev på följande adress:
Bergg. 13, 590 15, Boxholm

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Birgerssons Åkeri i Strålsnäs Aktiebolag och det är Birgersson, Gustaf Jan-Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundman, Andreas Gustaf som är född 1976 och har titeln Suppleant, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,