Oljedepån i Boxholm Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Oljedepån i Boxholm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Oljedepån i Boxholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Oljedepån i Boxholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Oljedepån i Boxholm Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-03-18. Men sedan 1991-01-01 så har Oljedepån i Boxholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Blomqvists v. 2, 590 14, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Oljedepån i Boxholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 013-53018.

Boxholm arbetar för att bolag som Oljedepån i Boxholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Oljedepån i Boxholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Oljedepån i Boxholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Oljedepån i Boxholm Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Bernt Oskar Alrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Solvig Dagmar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Carlborg, Daniel Rolf Birger som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Oljedepån i Boxholm Aktiebolag är 556422-0944.