Barberarn Hylén Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Barberarn Hylén Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Barberarn Hylén Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Barberarn Hylén Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Barberarn Hylén Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-05-14. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Barberarn Hylén Aktiebolag ska trivas.

Barberarn Hylén Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva frisérsalong och solarium samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Barberarn Hylén Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Barberarn Hylén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Barberarn Hylén Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-50184.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Barberarn Hylén Aktiebolag är Hylén, Anders Valdemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hylén, Anngerd Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Barberarn Hylén Aktiebolag har 556425-6187 som sitt organisationsnummer.