LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1991-10-29 så har LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Martinområdet, 0 , Boxholm. Vi ni istället prata med LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 0142-52535.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrning av maskiner och inventarier inom byggnadsbranschen samt utföra servicetjänster omfattande flytt, bygg och städning till lokala företag och privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hagelin, Jan-Christer Greger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumlin, Rigmor Ann-Charlotte som är född 1972 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

LML i Boxholm Fastighets Aktiebolag har 556435-5328 som sitt organisationsnummer.