Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556439-0309.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0142-54040 alternativt besöka eller skicka post till Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag på följande adress Enshult, 595 92, Mjölby.

Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Enshults Möbler Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Gunnarsson, Christina Mona som är född 1944 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av möbler med agentur samt därmed förenlig verksamhet.