NS Trä Ekeby Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse, förvalta fast- och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NS Trä Ekeby Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är NS Trä Ekeby Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1992-05-07 så skapades NS Trä Ekeby Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel NS Trä Ekeby Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

NS Trä Ekeby Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556447-3360 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Boxholm.

Just nu är NS Trä Ekeby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med NS Trä Ekeby Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-58042 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom NS Trä Ekeby Aktiebolag är Nilsson, Lars Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Karin Elisabet som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jonsson, Maria Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .