Linnefors Information Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Linnefors Information Aktiebolag är ett av många företag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Linnefors Information Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Linnefors Information Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Linnefors Information Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1992-09-23. Men sedan 1993-01-01 så har Linnefors Information Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strålsnäs Linnefors, 590 15, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Linnefors Information Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-57380.

Boxholm arbetar för att företag som Linnefors Information Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Linnefors Information Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva annons- och reklamverksamhet, konsultation och utbildning inom databranschen, försäljning av datautrustning, uppfödning och tävlingsverksamhet med hästar, tillverkning och försäljning av skyltar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Linnefors Information Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Linnefors Information Aktiebolag och det är följande personer, Holmbom, Jan Lage som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmbom, Eva Karin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Antonsson, Tore Kristian som är född 1946 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Linnefors Information Aktiebolag är 556453-6489.