Tasty Consulting AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Tasty Consulting AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Tasty Consulting AB är ett av dem. Statusen för Tasty Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Tasty Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-21. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Tasty Consulting AB ska trivas.

Tasty Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom hundfoder samt säljkonsult som åtar sig att marknadsföra och sälja andra företags produkter och tjänster då den egna kapaciteten inte är tillräcklig och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tasty Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Tasty Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Tasty Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-51830.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tasty Consulting AB är Magnusson, Ulf Johan Henrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Karl Johan Gunnar som är född 1985 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tasty Consulting AB har 556480-1479 som sitt organisationsnummer.