Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Boxholm finns det ett Aktiebolag som heter Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag i Östergötlands län. Boxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1994-01-18 så har Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tranåsv. 18, 590 12, Boxholm. Vi ni istället prata med Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag så kan ni göra det på 0142-51290.

Bolaget skall utföra byggnadssmide och stålkonstruktioner, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Jerry Börje Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jörgen Raymond som är född 1968 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Boxholms Svets & Smide Börje Karlsson Aktiebolag har 556480-2527 som sitt organisationsnummer.