Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-01-13. Men sedan 1998-01-01 så har Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Arrebo Karsbo, 590 14, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2350718.

Boxholm arbetar för att företag som Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag och det är följande personer, Kvist, Claes Tommy som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvist, Kent Fredrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Brand Kvist, Mai Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Öberg, Kjell Gunnar Sixten som är född 1955 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Qvist Djurtransporter Aktiebolag är 556480-5561.