SYSteam Configuration and Business AB

Östergötlands län

Information

SYSteam Configuration and Business AB är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som SYSteam Configuration and Business AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SYSteam Configuration and Business AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

SYSteam Configuration and Business AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-05-09. Men sedan 1995-01-01 så har SYSteam Configuration and Business AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 12, 590 11, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SYSteam Configuration and Business AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-50080.

Boxholm arbetar för att bolag som SYSteam Configuration and Business AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SYSteam Configuration and Business AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva verksamhet avseende utveckling och distribution av mjukvara och hårdvara för datorer. Dessutom att äga och förvalta fast egendom och värdepapper.

Firmatecknare för SYSteam Configuration and Business AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SYSteam Configuration and Business AB och det är följande personer, Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Adolfsson, Stig Pierre som är född 1972 och har titeln VD, Adolfsson, Stig Pierre som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Hans Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för SYSteam Configuration and Business AB är 556487-0789.