Sven Örup Chiropractic Tables Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Sven Örup Chiropractic Tables Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Sven Örup Chiropractic Tables Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Sven Örup Chiropractic Tables Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556491-6616.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0142-52212.

Sven Örup Chiropractic Tables Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sven Örup Chiropractic Tables Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Örup, Axel Christian som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av behandlingsutrustningar för chiropraktorer, naprapater och sjukgymnaster samt handel med aktier och därmed förenlig verksamhet.