Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva kiropraktisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1994-11-14 så skapades Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

556498-9639 är organisationsnummret för bolaget som finns i Boxholm.

Just nu är Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-351555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kiropraktor Sven Örup Aktiebolag är Örup, Sven Gustav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Örup, Axel Christian som är född 1952 och har titeln Suppleant, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Revisor, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .