Krister Sildeborn AB

Östergötlands län

Information

Krister Sildeborn AB är ett av många verksamheter som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Krister Sildeborn AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Krister Sildeborn AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-07.

Krister Sildeborn AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-12-14. Men sedan 2005-04-07 så har Krister Sildeborn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Öringe Frälsegård, 590 15, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Krister Sildeborn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-57324.

Boxholm arbetar för att verksamheter som Krister Sildeborn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Krister Sildeborn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva lantbruk, entreprenad inom lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Krister Sildeborn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Krister Sildeborn AB och det är följande personer, Sildeborn, Jan Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sildeborn, Barbro Annika Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Krister Sildeborn AB är 556500-2812.