Boxholms Gård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Boxholms Gård Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Boxholm som är den kommunen där Boxholms Gård Aktiebolag finns. I Boxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boxholms Gård Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Boxholms Gård Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Boxholms Gård Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Boxholms Gård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Väderstadsv. 12, 590 12, Boxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0142-51817.

Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Boxholms Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Boxholms Gård Aktiebolag har idag 556503-2629 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Boxholms Gård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, konsultverksamhet inom jordbrukssektorn, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Boxholms Gård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Tommy Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindsjö, Sten Tommy Roger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hielte Andersson, Nina Elin Maria som är född 1969 och har titeln Suppleant, Löke, Ann Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.