Contact Trade i Boxholm AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Contact Trade i Boxholm AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Contact Trade i Boxholm AB är ett av dem. Statusen för Contact Trade i Boxholm AB är att Bolaget är inaktivt.

Contact Trade i Boxholm AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-23. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Contact Trade i Boxholm AB ska trivas.

I Boxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av träarbetningsmaskiner, textilier, fordon och sågade och hyvlade trävaror samt konsultationer avseende marknadsföring av dessa produkter, personaluthyrning, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Contact Trade i Boxholm AB inte är momsregistrerat.

Idag är Contact Trade i Boxholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Contact Trade i Boxholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 013-127530.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Contact Trade i Boxholm AB är Sehlstedt, Sven Morgan som är född 1971 och har titeln VD, Sehlstedt, Sven Morgan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Milton Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almelöv, Björn Eric Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, David Inge som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln RevisorFurlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Contact Trade i Boxholm AB har 556504-4087 som sitt organisationsnummer.