Reino Heiskanens Service Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Reino Heiskanens Service Aktiebolag är ett företag som finns i Boxholm. I Reino Heiskanens Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heiskanen, Jan Edvard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Heiskanen, Elina Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reino Heiskanens Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reino Heiskanens Service Aktiebolag på telefon 0140-32025.

Bolaget skall bedriva service och renovering av plastmaskiner samt tillverkning av plastdetaljer till dammsugare och motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Reino Heiskanens Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Reino Heiskanens Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Reino Heiskanens Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Reino Heiskanens Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reino Heiskanens Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Reino Heiskanens Service Aktiebolag har 556516-9454 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.