Boxholm Tandteknik Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Boxholm Tandteknik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. Boxholm Tandteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Boxholm Tandteknik Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556516-9595.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0142-52388 alternativt besöka eller skicka post till Boxholm Tandteknik Aktiebolag på följande adress Centrumg. 1, 590 11, Boxholm.

Boxholm Tandteknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Boxholm Tandteknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Johansson, Thomas Martin som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Helén Monika som är född 1958 och har titeln Suppleant , Sundgren, Per-Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet inom ortodonti och betfysiologi jämte därmed förenlig verksamhet.