Boxholm Dental Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva tandteknisk verksamhet omfattande cobolt- chrom, protes, kron och bro, kombinationsprotetik samt implantatarbeten jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Boxholm Dental Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Boxholm Dental Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1995-08-04 så skapades Boxholm Dental Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Boxholm Dental Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

556516-9611 är organisationsnummret för bolaget som finns i Boxholm.

Just nu är Boxholm Dental Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Boxholm Dental Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0142-51775 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Edler, Bengt Erik -Haglund, Ragnar Krister -Kapusta, Rickard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Boxholm Dental Aktiebolag är Kapusta, Rickard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edler, Bengt Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Ragnar Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kapusta, Johan Leonard som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisor, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantFurlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .