S-O Bengtssons Åkeri AB

Östergötlands län

Information

556521-2411 är organisationsnummer för företaget S-O Bengtssons Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S-O Bengtssons Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som S-O Bengtssons Åkeri AB finns i.

S-O Bengtssons Åkeri AB har varit registrerat sedan 1995-07-18 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S-O Bengtssons Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

S-O Bengtssons Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S-O Bengtssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med S-O Bengtssons Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-51515 eller genom brev på följande adress:
Tjäderv. 10, 590 11, Boxholm

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S-O Bengtssons Åkeri AB och det är Rydh Bengtsson, Marita Gunilla K som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Markus Stig Arne som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Almlöf, Niklas Olof Arne som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öberg, Kjell Gunnar Sixten som är född 1955 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,