Ove Aronssons Åkeri AB

Östergötlands län

Information

556524-8563 är organisationsnummer för bolaget Ove Aronssons Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove Aronssons Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Ove Aronssons Åkeri AB finns i.

Ove Aronssons Åkeri AB har varit registrerat sedan 1995-07-31 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove Aronssons Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ove Aronssons Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ove Aronssons Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ove Aronssons Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0142-57288 eller genom brev på följande adress:
Bergg. 8, 590 15, Boxholm

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ove Aronssons Åkeri AB och det är Aronsson, Bengt Ove som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, Nils Ove Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Elsie Anne Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,