E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556533-2425.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0142-52115 alternativt besöka eller skicka post till E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB på följande adress Väderstadsv. 9 A, 590 12, Boxholm.

E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I E.R.I.K Ergonomi, Rehabilitering, Information, Kroppsvård AB så sitter följande personer i styrelsen: , Bengtsson, Nygårds Anna Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva sjukgymnastik inom arbetsmiljö, hälsovård och rehabilitering samt fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.