Sofielunds Träprodukter Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556543-1789 är organisationsnummer för bolaget Sofielunds Träprodukter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sofielunds Träprodukter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Boxholm som är den kommunen som Sofielunds Träprodukter Aktiebolag finns i.

Sofielunds Träprodukter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-06-06 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sofielunds Träprodukter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Sofielunds Träprodukter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Boxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sofielunds Träprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Karl Lennart Mats -Karlsson, Susanne Monica

Vill ni komma i kontakt med Sofielunds Träprodukter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0142-51717 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 5, 590 13, Boxholm

Bolaget skall bedriva snickeriverksamhet samt försäljning av byggmaterial jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sofielunds Träprodukter Aktiebolag och det är Karlsson, Karl Lennart Mats som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Susanne Monica som är född 1961 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,