J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Boxholm här finns det många olika Aktiebolag. J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Boxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556562-0878.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-3550572 alternativt besöka eller skicka post till J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB på följande adress Järnvägsg. 33, 590 13, Boxholm.

J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I J F Konsult & Förvaltning i Boxholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Friberg, Lena Karin som är född 1961 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall hyra ut och förvalta fastigheter samt utföra datakonsulttjänster i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.