Benfico Hotell AB

Östergötlands län

Information

Benfico Hotell AB är ett bolag som finns i Boxholm. I Benfico Hotell AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Regnander, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lillemor Anna Gunilla som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Benfico Hotell AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Benfico Hotell AB på telefon 0142-369530.

Bolaget skall bedriva restaurang och rumsuthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Benfico Hotell AB av bolagstypen Aktiebolag.

Benfico Hotell AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Benfico Hotell AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Benfico Hotell AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Benfico Hotell AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Benfico Hotell AB har 556568-9477 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.