Jolinda AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av drogtestprodukter, konsultationer och föreläsningar inom samhällsfrågor, droger och drogtester, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jolinda AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Boxholm så är Jolinda AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Boxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Boxholm och i Östergötlands län. Redan 1999-09-10 så skapades Jolinda AB och företaget är har F-skattsedel Jolinda AB har haft det sedan 1999-01-01.

Jolinda AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556575-4057 är organisationsnummret för företaget som finns i Boxholm.

Just nu är Jolinda AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jolinda AB så går det att nå dem via telefon på 070-6530187 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jolinda AB är Redinius, Linda Anne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Birath, Johan Börje som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hallgren, Stig Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, ADDI Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .