SYSteam Universal Solutions AB

Östergötlands län

Information

SYSteam Universal Solutions AB är en verksamhet som finns i Boxholm. I SYSteam Universal Solutions AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Stjernstoft, Elisabeth Ruth Victoria som är född 1969 och har titeln VD, Stjernstoft, Elisabeth Ruth Victoria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Per Fredric som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Breidmer, Anders Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Anna Carolina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SYSteam Universal Solutions AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SYSteam Universal Solutions AB på telefon 036-149100.

Föremålet för bolagets verksamhet är att erbjuda kreativa internetlösningar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SYSteam Universal Solutions AB av bolagstypen Aktiebolag.

SYSteam Universal Solutions AB är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Boxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SYSteam Universal Solutions AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-04-12 och SYSteam Universal Solutions AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-04-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SYSteam Universal Solutions AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SYSteam Universal Solutions AB har 556577-4311 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.