Rederi AB S/S Boxholm II

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Boxholm och Rederi AB S/S Boxholm II är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rederi AB S/S Boxholm II är ett av dem. Statusen för Rederi AB S/S Boxholm II är att Bolaget är aktivt.

Rederi AB S/S Boxholm II är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-16. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Boxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rederi AB S/S Boxholm II ska trivas.

I Boxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rederiverksamhet med personaltransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rederi AB S/S Boxholm II är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Rederi AB S/S Boxholm II Publikt bolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Boxholm.

Vill man komma i kontakt med Rederi AB S/S Boxholm II så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Rederi AB S/S Boxholm II är Samson, Bengt Åke som är född 1951 och har titeln Extern VD, Lundström, Knut Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anders Gösta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrlin Brege, Maria Cecilia som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars-Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per-Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotPalm, Sven Tomas Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Arne Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlström, Bo Sören som är född 1945 och har titeln SuppleantWissing, Nils Gustav Håkan som är född 1947 och har titeln SuppleantBraaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln RevisorBellinger, Kajsa Charlotta som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant.

Rederi AB S/S Boxholm II har 556578-6158 som sitt organisationsnummer.