Bocksholms Fjärrtransporter AB

Östergötlands län

Information

Bocksholms Fjärrtransporter AB är ett av många bolag som finns i Boxholm. Det är nämligen den kommunen som Bocksholms Fjärrtransporter AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bocksholms Fjärrtransporter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-06-01.

Bocksholms Fjärrtransporter AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-04-20. Men sedan 2000-07-19 så har Bocksholms Fjärrtransporter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lindstigen 41, 590 11, Boxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bocksholms Fjärrtransporter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5276490.

Boxholm arbetar för att bolag som Bocksholms Fjärrtransporter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bocksholms Fjärrtransporter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva vägtransporter av gods, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bocksholms Fjärrtransporter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bocksholms Fjärrtransporter AB och det är följande personer, Andersson, Bernt Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas Johannes som är född 1976 och har titeln Suppleant, Furland, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Arvidsson Furland, Eva Marianne som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Furlands Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bocksholms Fjärrtransporter AB är 556590-1427.